1 klik - nemt og hurtigt

Med 1 enkelt klik kan du installere de mest populære CMS-pakker. Det behøver ikke være kompliceret at skabe en hjemmeside - med CMS kan du komme rigtig langt uden at programmere en eneste linje kode. De fleste CMS-pakker har endda mange gratis templates/temaer lige til at installere.

Gratis autoinstaller

Med hosting af hjemmeside hos Team Internet har du gratis adgang til autoinstaller. Slip for besværet med download, FTP-overførsel og kompliceret installationsvejledning.
0

Vi tilbyder de mest populære domæner - dk, se, no, com, net, org, biz, info, name og nu. Du finder flere i vores prisliste. Du er altid velkommen til at kontakte os for en pris på lige præcis det domæne du ønsker.

Vælger du at betale med kreditkort, og inden kl. 16 på alle hverdage, bliver dit hotel oprettet og domæne sendt til registrering eller flytning samme dag. Du modtager i løbet af kort tid dine brugeroplysninger.

Vi sidder klar til at supportere dig når det gælder eventuelle problemer med den service vi tilbyder. Ring eller skriv til os, vi svarer altid med det samme og med et smil. Benyt også gerne vores hjælpesider.Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og målrettet markedsføring via reklamenetværk. Denne information deles med tredjepart.
Klikker du videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Læs mere her eller luk besked.