KLIK-OG-INSTALLÉR - Installér de mest populære CMS-pakker som Wordpress, Drupal og Joomla!

Under kontrolpanel har du mulighed for at installere CMS-pakker med autoinstaller, betale ordrebekræftelser, udskrive fakturaer, ændre adresseoplysninger, finde tilhørende mailadministration, nulstille adgangskoder på dine domæner, se pladsforbrug og meget mere.

Glemt adgangskode?

Hvis du har glemt dine adgangsoplysninger, så kan du indtaste din e-mail-adresse og lade vores system sende dine oplysninger til dig.
Kundenummer
Kodeord
KLIK-OG-INSTALLÉR - Installér de mest populære CMS-pakker som Wordpress, Drupal og Joomla!

Vi tilbyder de mest populære domæner - dk, se, no, com, net, org, biz, info, name og nu. Du finder flere i vores prisliste. Du er altid velkommen til at kontakte os for en pris på lige præcis det domæne du ønsker.

Vælger du at betale med kreditkort, og inden kl. 16 på alle hverdage, bliver dit hotel oprettet og domæne sendt til registrering eller flytning samme dag. Du modtager i løbet af kort tid dine brugeroplysninger.

Vi sidder klar til at supportere dig når det gælder eventuelle problemer med den service vi tilbyder. Ring eller skriv til os, vi svarer altid med det samme og med et smil. Benyt også gerne vores hjælpesider.Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og målrettet markedsføring via reklamenetværk. Denne information deles med tredjepart.
Klikker du videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Læs mere her eller luk besked.