KLIK-OG-INSTALLÉR - Installér de mest populære CMS-pakker som Wordpress, Drupal og Joomla!
Det er faktisk ret nemt at starte din egen hjemmeside og så er der store fordele forbundet med eget domænenavn. Med dit eget valgte domænenavn har du nemlig en nem og logisk adresse, som typisk er til at huske og som du kan skrive på dit visitkort eller Facebookprofil - både i forbindelse med adgang til selve hjemmesiden og tilhørende e-mail-adresser. Følg trin 1-2-3 nedenfor.
Det første du skal gøre er at finde frem til et ledigt og passende domænenavn. Det gør du meget nemt og overskueligt på vores domænetester.

Gratis DK domæne ved samtidig bestilling af webhosting
Dernæst skal du bestille en webhosting-pakke hos os. Alle vores pakker er med både telefon- og e-mail-support - og med gratis adgang til autoinstaller for nem installering af Wordpress, Drupal og Joomla! Oprettelsesprisen på kr. 120,- har vi sløjfet lige nu på Medium hosting.

Lige nu første år KUN kr. 9,- pr. måned! (Medium hosting - 3 GB)
Når din bestilling er gennemført og dit domænenavn registreret kan du i løbet af kun 1 minut oprette din første blog/hjemmeside med Wordpress via vores autoinstaller. Eller du kan opbygge større hjemmesider med Drupal eller Joomla! Husk at vi også har gode vejledninger under supportsiderne - fx hvis du skal logge ind via FTP eller sætte e-mail-konti op. Husk også at du på kontrolpanel kan skifte adgangskoder.

Du er i gang med din nye blog efter kun 1 klik!

Priseksempel

Medium hosting med PHP/MySQL, 20 postkasser og 3 GB til hjemmeside - se komplette specifikationer:
  • Registrering af DK domæne79 kr.
  • Opretholdelse af DK domæne45 kr.
  • Oprettelse af hosting120 kr.
  • Første års Medium hostingfør 588 kr. nu 108 kr.
  • Hosting efterfølgende / pr. md.49 kr.
SPAR KR. 600,- / NU KUN KR. 108,-
0
KLIK-OG-INSTALLÉR:
WordPress (5.0.3)
Drupal (8.6.9)
Joomla! (3.9.3)


Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og målrettet markedsføring via reklamenetværk. Denne information deles med tredjepart.
Klikker du videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Læs mere her eller luk besked.