KLIK-OG-INSTALLÉR - Installér de mest populære CMS-pakker som Wordpress, Drupal og Joomla!

Vi anbefaler dig at kigge vores vejledning og generel hjælp igennem før du kontakter os. Vi har samlet vejledning & hjælp under emnerne nedenfor, og vi opdaterer løbende når nye emner opstår.

Vejledninger

Vi anbefaler dig at kigge vores vejledning og generel hjælp igennem før du kontakter os. Vi har samlet vejledninger under emnerne nedenfor. Vi opdaterer løbende når nye emner opstår.

Kontaktformular

Ønsker du hjælp eller support kan du kontakte os via vores kontaktformular. Vi besvarer så vidt muligt henvendelser indenfor en time i åbningstiden.

Værktøjer

Nyttige værktøjer i forbindelse med dit webhotel. Fx i forbindelse med password-beskyttelse af mapper/filer, viderestilling af hjemmeside samt udnyttelse af subdomæner.

Vi tilbyder de mest populære domæner - dk, se, no, com, net, org, biz, info, name og nu. Du finder flere i vores prisliste. Du er altid velkommen til at kontakte os for en pris på lige præcis det domæne du ønsker.

Vælger du at betale med kreditkort, og inden kl. 16 på alle hverdage, bliver dit hotel oprettet og domæne sendt til registrering eller flytning samme dag. Du modtager i løbet af kort tid dine brugeroplysninger.

Vi sidder klar til at supportere dig når det gælder eventuelle problemer med den service vi tilbyder. Ring eller skriv til os, vi svarer altid med det samme og med et smil. Benyt også gerne vores hjælpesider.

Denne hjemmeside anvender cookies i forbindelse med trafikmåling og målrettet markedsføring via reklamenetværk. Denne information deles med tredjepart.
Klikker du videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Læs mere her eller luk besked.